hu

Hair Fr.com
The world of hair in france

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Fr.com


Hair Fr.com : La France ù è egy a legnagyobb ország, ahol divat haj è fejlett. Francia fodrászok is mindig az élvonalban tekintetében a választás új frizurával és új frizurát. A modernitás à francia darabok persze megy kéz a kézben európai divat, amely veszi az inspirációt, hogy dolgozzon ki saját kísérletek. Francia divat-stílus, a ruhák és a haj è mindig klassz erős nőiesség, egyetértésben az à francia nők. A stílus a haj stílus fodrászok franciák inkább rövid vágások és egyszerű frizura, kivéve ha mernek kísérletezni. Majd è divat divatos haj, esete ihlette a legújabb hírek à, és próbálja meg, merész frizurák és meghökkent készült darabok. Párizsi divat kifutópályák ezek valódi haj fodrász, a divat szakemberek, kínál frizurák a nők soha nem mindennapi viselet, de amely jelentene valódi műalkotások. Haj Franciaországban nem nagyon eltérően kezelik a országok, mint Angliában vagy Olaszországban, ahol a figyelmet az egészségügyi è. Termékek, amelyek azonosak, mert è gyártó cégek őket gyakran azonosak.

Encyclopaedic hair website

Hair Fr.com capelli Hair Fr.com acconciature Hair Fr.com estetica Hair Fr.com moda-capelli Hair Fr.com salute Hair Fr.com parrucchieri

Hair Fr.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Fr.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Fr.com, globelife, cheveux blonds, produits capillaires de la marque, industrie de la coiffure, sociétés colorants de cheveux, Les fabricants de produits capillaires professionnels, lignes de l'usine de produits pour des tiers, étiquette privée, accessoires pour cheveux, produits aux détaillants salon de coiffure.
Hair Fr.com, gros vendeurs de produits capillaires, produits marchands pour les coiffeurs, coiffeurs agents, salons de beauté, des études de marché dans le domaine de la mode des cheveux, équipements pour coiffeurs, épaississement des cheveux, cheveux d'informations, actualités produits de coiffure, Magasins de meubles coiffure.
Hair Fr.com, les importations et les exportations, fournitures de coiffure

Gossip & News

02 Aug 19
Jamie Stevens

This collection encapsulates the hairstylist's signature style, a mix of contrasting textures, long and short hair and a vibrant background of shapes and colours to complement the hair and clothes and make the images pop. The hairstylist loves working on all types of hair and treat it as a fabric on which he can create a limitless of looks.

Collection: Vibrancy
Ph: Jens Wikholm
Make-up: Jess Mowbray & Doey Drummond
Stylist: Robert Morrison

hair-collections

02 Aug 19
Rainbow Room International Uddingston

Collection: Congress

hair-collections

01 Aug 19
DEADIVA-NUOVA-SEDE

DEADIVA, azienda leader nella produzione di accessori
professionali per parrucchieri come phon, ferri, piastre
e macchine puliscispazzole, ti invita a scoprire la sua
NUOVA SEDE.

DEADIVA si è trasferita a Ferno (Varese), in Via Quarto 10.
In un ambiente moderno e luminoso, l'azienda si impegna
ogni giorno a cercare soluzioni all'avanguardia per migliorare
sempre più il lavoro del parrucchiere. 

Gli uffici

Il reparto lavorazione

01 Aug 19
Klaus Peter Ochs

Collection: Cyborg Men
Ph: Laurence Laborie and Studio Zajaczek
Make-up: Florent Pellet
Stylist: Mickael Komer and Elmarie Lignier
Artistic Team: Davide Carsidona, Lisa Raab and Vanessa Schwebel

hair-collections

01 Aug 19
Matjaz Cej

Collection: Salon
Ph: Matjaz Cej
Make-up: Matjaz Salon

hair-collectionsEnter in Hair Fr.com