hair-fr.com
El món del cabell a França


Hair Fr.com : El cabell/cabell de la moda francès 2015 dóna pas a molts tipus de pentinat referint-se a dreceres, els estimats per les dones de totes les edats. La superació del problema de la troballa, la perruqueria, el bell tall i que li dóna la cara, les tendències són tots francesos per als talls d'estil versàtil preferible provar el cabell/cabell per estar còmode, fins i tot quan està calenta. Els talls de cabells francesos/hairofs del passat, com el famós Bob o Pixie tallar el tall més llis i més curt a l'esquena, realment es confirma a si mateix com el tall de cabells/cabell per provar, però en les noves variants que combinen els marges del cos francès, les línies de cabell usats en el costat i descompost, flocs llargs i l Entre els talls/cabells per a la puntuació a causa de la primavera, empènyer el tall de pilota i xoc per començar amb Boy Pixie i crear un nou estil francès. El primer no és més que un aspecte de Pixie afaitat a la part posterior i s'executa en els costats amb la part superior de la coberta més arrodonida; La variant és més Glam amb un serrell i una xarxa llarga. El segon tipus de pentinat punk és el francès amb un costat afaitat i l'altre va deixar molt de temps per a que coincideixi amb els cabells/cabells vius i notable en comparació amb els que tenen pastel. La moda per als talls de cabells curts/cabell, però, també ofereix altres maneres de reduir o pentinar el cabell/cabell encara molt chic. També estarà de moda l'aspecte humit amb el cabell i l'estil del cabell a l'esquerra humida, així com serrell per lligar amb Bob ondulat i dreceres que s'assemblen a 30s estil Vintage amb ones de llum i molt glamurós. Mantenir-vos al dia amb les últimes tendències en talls de cabells francesos/talls de cabells i deixar-me seguir.

Gossip & News
05 Dec 19

Richard Bajon

Find put the latest hair collection, called Beard Design, made by Richard Bajon, international hairstylist from FR.

Ph: Joel Dart
Make-up: Romina Allio Laertitia Majer

hair-collections

04 Dec 19

8th International Cosmetics Trade Fair: from 20 to 22 January 2020

Save the Dates and join Japan's Largest Cosmetics Trade Show: COSME TOKYO 2020.

What can find at COSME TOKYO?

As largest show of its kind in Japan, Cosme Tokyo gathers lots of Made in Japan products which cannot be found in any other exhibitions. Especially products using regional and traditional ingredients like cherry blossom, rice , sake, attract international visitors.

The ongoing influence of import cosmetics on Japan and Asia's market is reflected in the number of international exhibitors with European like France, Italy, Poland, Germany and USA, Middle East as well as Asian Companies. You can find world famous companies like L'ERBOLARIO (Italy) MEDITERRANEAN COSMETICS (Greece) and national pavillions.

Reflecting on the continued growth of organic and natural market in Japan & Asia, distinctive and diversified brands using local ingredients of each country are presented at once. Not only using pure ingredients, also the products have some specific efficacies like anti-aging, whitening, anti-pollution, skin repair.

FOR MORE INFORMATION CLICK HERE

04 Dec 19

MARIO SACCUCCI, un personaggio poliedrico.
Mario è conosciuto in quanto serio professionista, nonché fondatore, insieme a BEA, della Saccucci Masterclass, dal 1969, nel quartiere Eur di Roma e Presidente dell’ARA (Accademia Romana Acconciature).
Precursore del caschetto e della piega a phon, con conseguente abolizione del casco per asciugatura, a Mario si riconoscono creazioni quali il “caschetto maculato”, con macchie di colore che creano disegni e sfumature diversi a seconda dei movimenti.
Mario inoltre, a dimostrazione dall’indole artistica che lo contraddistingue, è amante della fotografia, della pittura e della musica, elemento essenziale della sua vita e sempre presente all’interno del salone.

SACCUCCI Masterclass è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e SACCUCCI si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia on line la rivista

SACCUCCI Masterclass
Viale Città d’Europa, 857 - ROMA (RM) - Italy
Tel. + 39 06 52200413 - 06 52200386

04 Dec 19
Ashley Haynes & Charlotte Oldfield

Aurum was inspired by rare metals and we wanted this to symbolise wealth, adding an expensive feel to the collection. Using this as our colour foundation,  we wanted to work with a commercial softness to the styling and create something that looked effortless and achievable

Ph: Jack Eames
Make-up: Megumi Matsuno
Styling: Magdalena Jacobs

hair-collections

03 Dec 19
Miguel Ròdenas

Find put the latest hair collection, called Nerthus, made by Miguel Ròdenas international hairstylist.

Ph: Luis Vidal
Make-up: Asun Medina

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Fr.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Fr.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Fr.com, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Fr.com, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Fr.com, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy